HABERLER / DUYURULAR

Anasayfa > Haberler / Duyurular
Ledina 2018 Kataloğu Çıktı !

Ledina 2018 Kataloğu Çıktı !

21/09/2018
Tüm ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sunduğumuz online kataloğumuz çıkmıştır. Web sayfamız da ve kataloğumuzda bulabileceğiniz ürünlerimizi detaylıca inceleyip tüm soru ve görüşleriniz için bizlerle iletişime geçebilir veya iletişim formundan yazabilirsiniz . 
 
Ledina markamız, her projeye özel ürün tasarımlarıyla ve kalitesiyle sektöründe sürekli pazar payını artırmakta, farklı konsept ve büyüklükteki mekanların aydınlatılmasında, mimar, mühendis, ev ve işyeri sahiplerine çağdaş, yenilikçi ve kaliteli çözümler sunmaktadır.
 
Otel, Hastane, Konut ve özel ihtiyaçlara uygun aydınlatma armatür imalatı, aydınlatma üniteleri ve sistemleri ile müşterilerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak tasarımlar geliştirmektedir. Uzman ekibiyle üretimdeki gücünü,ürünlerinde uygulayarak yenilikçi çözümler geliştirmektedir. Ülkemizin ithalatının azaltılıp, ihracatının artırılmasını kendine misyon kabul eden Ledina markamız ile yerli malını kullanılması ve kullandırılmasını teşvik etmektedir. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası  showroomlarımız ve tüm ülkeye yayılmış bayii ağı ve temsilciliklerimiz  ile siz değerli müşterilerimize daha hızlı ve daha etkili hizmetler sunmaktayız.

Katalog için Tıklayınız
LEDİNA AYDINLATMA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER SUNAR